Політична реклама

Львів'яни записали відео з проханням зупинити війну

2335 0
17 львів'ян записали відеозвернення "Stop the war" до світу, у котрому вони закликають зупинити Путіна та зупинити війну в Україні. Автором ідеї є львівський журналіст Антін Борковський. Він вважає, що цей ролик демонструє, що найвищою цінністю усіх людей на планеті є життя.

Крім нього участь у створенні ролика взяли депутат Львівської міськради, почесний консул Нідерландів у Львові Богдан Панкевич, настоятель костелу Єзуїтів отець Степан Сус, громадський діяч Андрій Павлишин, релігієзнавець Андрій Юраш,  журналісти Анна Новик, Василина Думан та Аліна Брода.

"Для відео обирав людей, яких я знаю. Вони справді представляють ту думку, яку озвучують. Це, власне, позиція такого трохи банального людського ставлення до іншого, звернення до цього іншого, який живе за кордоном. Це дуже різні люди, які зрозуміли ідею і прийняли її. Намолодший учасник – син мого товариша, йому ідея також дуже сподобалась. Ми кажемо, що не знаємо, чого він (Путін) від нас хоче. І апелювати до нього було б наївно. Ми кажемо людям із Заходу, що ми – нормальні, живі люди. І що жарти жартами, але може початися війна, і ті, хто нині живі, завтра можуть бути мертвими", – розповів tvoemisto.tv Антін Борковський.

"Я людина проста, смертна. Свого часу достатньо начиталась і наслухалась про війну. Війна будить у людях найгірше. Війна – це завжди мародерство і злочинність, а ще багато смерті... Тому я долучилась до акції, бо її концепція співзвучна моїм уявленням про те, що кожен зараз має робити те, що може", – пояснила одна із учасниць акції Василина Думан.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!