Політична реклама

Львів'яни записують дітей у садочки кілька років наперед

1613 0
У Львові 157 дітей претендують на 100 місць у дитячих садочках. Однією з причин переповнення дитячих садочків називають те, що батьки все частіше залишають дітей до семи років.

1300 батьків чекають на місця на Сихові. Дуже серйозна проблема є на Левандівці, - зазначила начальник управління освіти Львівської міськради Галина Слічна.  

У дитсадку на вул. Пулюя розповідають, що записуються кілька років наперед. Водночас завідувач дитсадка №125 Романа Прокіп сказала, що у вересні завжди з`являються вільні місця, бо дехто передумає давати дитину у дитсадок із двох років.

У міському управлінні освіти підтверджують, що дитсадки справді перевантажені. Однією з причин є те, що батьки намагаються залишити дитину у садку до семи років.

Нагадаємо, у Львові до 1 вересня планують відкрити 14 додаткових груп у дитячих садочках. 

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!