Львів‘яни завоювали бронзу на чемпіонаті світу з армспорту

1610 0
цьогоріч на чемпіонаті світу дебютував львівський параармспортсмен Петро Дончак.
фото: пресслужба лода

фото: пресслужба лода

Із 26 жовтня по 4 листопада у місті Константа в Румунії тривав чемпіонат світу з армспорту. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

У складі збірної України виступило тринадцять представників Львівщини. Павло Снеда серед юнаків та Назарій Іваницький серед дорослих завоювали на чемпіонаті бронзу. Добрий результат показали також Ігор Іваницький, який став 5 серед дорослих та Анна Гранатова.

Серед юнаків до 18 років Аліна Костик стала четвертою на ліву руку та п’ятою на праву руку. У тій же категорії Юлія Сорока стала четвертою на  ліву руку та шостою на праву руку.

Читайте також: Львівський спортсмен став бронзовим призером чемпіонату світу з боротьби

Серед юніорів до 21 року Віталій Дядюк став четвертим на ліву руку та п’ятим на праву руку, Богдан Слоцький став шостим на ліву руку та сьомим на праву, Богдан Рехман зайняв 5 та 7 місця відповідно.

Боролись також  Олександр Ластовичак, Михайло Дерефінка, Олександр Пріц. На високому рівні підготували спортсменів тренери обласної ДЮСШ Ігор Іваницький, Роман Рудницький, Максим Красільніков.

Додамо, що цьогоріч на чемпіонаті світу дебютував львівський параармспортсмен Петро Дончак. Він виступав в класі одноруких та виборов 5 місце на праву руку.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!