Львів’яни збиратимуть кошти на протез військовому. Як долучитись?

2041 0
Вокальний ансамбль «A cappella Leopolis» запрошує львів’ян та гостей міста на благодійний концерт, який відбудеться 25 вересня о 19:30 у Храмі Пресвятої Євхаристії (Домініканський собор, пл. Музейна, 4). Кошти, зібрані під час вечора духовної музики, буде передано на виготовлення протезу для бійця 24-ої механізованої бригади Назара Барилка.
фото: facebook.com/AcappellaLeopolis

фото: facebook.com/AcappellaLeopolis

Як повідомили організатори заходу на своїй сторінці у Facebook, в липні Назара Барилка мобілізували до 24-ї окремої залізно-механізованої бригади. У зоні АТО він виконував функції зенітчика. В результаті обстрілу у селі Агеївка, що поблизу Щастя, хлопець отримав три наскрізні кульові поранення правої ноги, одна з куль зачепила кістку. Через загрозу життю лікарі ампутували ногу.

Під час благодійного концерту у храмі звучатиме українська духовна музика з творів М. Дилецького, М. Березовського, А. Веделя. Вхід вільний.

Джерело: Капеланство.info.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!