Львів’яни здали на утилізацію понад тисячу ялинок

1171 0
Для порівняння, минулого року для утилізації комунальники зібрали всього дві сотні ялинок.
фото: galpravda.info

фото: galpravda.info

Після новорічно-різдвяних свят львів’яни здали на утилізацію до ЛКП «Зелений Львів» 1245 ялинок. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Для утилізації ЛКП «Зелений Львів» облаштувати п’ять пунктів прийому ялинок, а також містом курсувала спеціальне авто, на якому комунальники збирали використані ялинки поблизу сміттєвих майданчиків.

Читайте також: Як поводитись із відходами? У Львові проводять екотренінги

«По пунктах збору ми отримали 545 ялинок, а решта – 700 – привезли працівники підприємства з території міста на утилізацію. Пізніше ці ялинки мешканців ми використовуватимемо на потреби підприємства: облаштування екодоріжок, удобрення землі й іншу господарську діяльність» – зазначив Володимир Чишинський, головний інженер  ЛКП «Зелений Львів».

Нагадаємо, минулого року всього 200 львів’ян долучилося до утилізації новорічної ялинки, натомість цього року – на тисячу більше.  Усі зібрані ялинки будуть використовувати як вторинну сировини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!