Львів’яни здобули першість на чемпіонаті України з гірського бігу

1573 0
Днями у смт. Славське завершився чемпіонат України з гірського бігу. У командній першості зі значним відривом тріумфувала збірна команда Львівської області. Про це повідомляють в управління фізичної культури і спорту Львівської облдержадміністрації.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Змагання проводили на двохкілометровій круговій трасі на схилах гори Погар.

За словами заступника начальника управляння Оксани Вацеби, ці представницькі змагання були визначенні відбірковими до чемпіонату Європи з гірського бігу, що відбудеться  2 липня в італійському місті Арко.

Оксана Вацеба також зазначила, що представники Львівщини гідно представили область і здобули призові місця у практично усіх заліках, зокрема, Олег Запотічний став срібним призером чемпіонату серед юніорів, Оксана Петрова – бронзова призерка серед жінок у заліку "Молодь", Богдан Добранський – бронзовий призер серед чоловіків у заліку "Молодь".

В категорії серед дорослих чоловіків перемогу здобув ще один представник Львівської області – Костянтин Коляда, котрий дебютував у змаганнях із гірського бігу. Окрім того, у рамках змагань Костянтин виконав норматив "Майстра спорту України" із результатом 55 хвилин 42 секунди за 12 км.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!