Львів вшановує Героїв Небесної Сотні. Фото

2688 0
У Львові 20 лютого відбулась низка заходів з нагоди річниці подій Майдану. Зокрема, в ЛНУ імені Івана Франка вшанували пам'ять їхнього студента Ігоря Костенка, мовчазною ходою львів'яни віддали шану Небесній сотні.
Фото зі сторінки ФБ Громадське. Львів

Фото зі сторінки ФБ Громадське. Львів

Закінчилися урочистості заупокійним молебнем і акцією "Свічка пам'яті", у ході якої присутні виклали біля пам'ятника Тарасу Шевченку тризуб з кількох сотень лампадок, повідомляють на сторінці ФБ Громадське. Львів.

Нагадаємо, у лютому Україна відзначає річницю трагічних подій, що сталися на Євромайдані та вшановує пам'ять Героїв Небесної Сотні. З цієї нагоди у Львові також заплановано ряд заходів.

Зокрема, на завтра, 22 лютого  заплановано урочисте «Підняття державного прапора України». З нагоди вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, 22 лютого о 15.00 год. на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань № 67 відбудеться екуменічна панахида та урочисте покладання квітів. Вперше на місці поховань буде піднято державний прапор України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!