Політична реклама

Львів'яни зможуть безкоштовно обстежитись у офтальмолога

7447 1
Серед причин сліпоти серед населення України захворювання на глаукому посідає друге місце. Щороку лікарі виявляють 25 тисяч нових випадків захворювань на цю недугу.

Глаукома є одним з найпідступніших офтальмологічних захворюнь, - наголошують лікарі.  Непомітно і безболісно вона може призвести до повної незворотної втрати зору через підвищення очного тиску.

У звязку з тим,  що кожен другий пацієнт не підозрює про наявність цієї недуги через безсимптомний перебіг, з 4 по 18 березня у лікувально-профілактичних закладах області вдруге проводитимуть акцію „Дні діагностики та профілактики глаукоми у Львівській області”. Звернувшись  в офтальмологічні кабінети поліклінік за місцем проживання або у глаукомний кабінет Львівської обласної клінічної лікарні, всі охочі  зможуть  безкоштовно пройти обстеження на глаукому в повному обсязі. Проведення акції приурочене до Всесвітнього дня боротьби з глаукомою, який світова громадськість відзначатиме 12 березня. Як повідомляє прес-служба Департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА, минулого року впродовж двох тижнів акції масове вимірювання внутрішньоочного тиску було проведено 31 тисячі 114 жителям Львівщини у віковій категорії після 35 років.

Глаукома має хронічний тривалий перебіг і потребує постійного лікувально-діагностичного спостереження. Людина, які входять до групи ризику:

- вік за 40 років;

- схильність до спазму судин;

- наявність глаукоми у батьків;

- супутня судинна патологія (цукровий діабет, мігрені);

- тютюнопаління;

- травми та хірургічні втручання на очах.

Для отримання  додаткової інформації можна звернутись за телефоном 278-67-32 – Павлів Олександра Борисівна, головний офтальмолог Департаменту охорони здоров’я ЛОДА.

Львівської обласна клінічна лікарня знаходиться за адресою м. Львів, вул. Некрасова,35,  офтальмологічне відділення (тел.278-62-45). 


Читайте також:
15 Березня, 2016 10:44
Юрій Степанович Дата проведення заходів не відповідає датам наведеним на сайті Львівської обласної клінічної лікарні.
Додзвонитися по наведеним телефонам неможливо.
Все робиться як завжди, одні надають не достовірну інформацію а другі піаряться абсолютно не думаючи про людей.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!