Львів'яни зможуть дізнатися про безоплатні медичні послуги у чат-боті

1091 0
Сервіс надає рекомендації для покращення стану здоров’я та показує найближчі до людини медичні заклади з необхідними послугами.
Фото умовне

Фото умовне

Відтепер про безоплатні медичні послуги та права пацієнтів можна дізнатися у чат-боті. Цей сервіс надає персональні рекомендації для покращення стану здоров’я та показує найближчі до людини медичні заклади з необхідними послугами.

Джерело: Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Крім того, з допомогою сервісу «Календар здорових українців» можна дізнатися в якому віці варто робити ті чи інші щеплення й обстеження, які з них наразі є безкоштовними та як їх можна отримати.

Чат-бот складається з 5 основних розділів:

  • «Знайомство», 

  • «Системи на контролі», 

  • «Персональні рекомендації», 

  • «Щеплення за календарем і без»,

  •  «Де пройти обстеження».

Читайте також: Де у Львові безкоштовно зробити МРТ та що для цього потрібно. Роз’яснення

Скористатися чат-ботом можна у месенджерах за посиланнями:

Нагадаємо, що раніше Міністерство цифрової трансформації України створило чат-бот на основі відкритих даних Центру громадського здоров’я та НСЗУ, щоб дізнатися про безоплатні ліки, діагностику та процедури. Бот інформує про державну Програму медичних гарантій, яка передбачає та фінансує профілактичні консультації з лікарями, лабораторні та інструментальні дослідження, скринінгові медичні послуги.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!