Львів’яни можуть консультуватися з військовим прокурором через Skype

1822 0
У військовій прокуратурі Західного регіону запрацював новий сервіс – консультації з прокурорами через Skype.
фото: MIGnews

фото: MIGnews

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив військовий прокурор Західного регіону Олег Сенюк.

«Військовослужбовці та члени їх сімей, а також кожен громадянин, відповідно до свого конституційного права на звернення на особистому прийомі, матимуть можливість звернутися з наболілими питаннями безпосередньо до керівництва прокуратури регіону в режимі відеоконференції», – йдеться у повідомленні Олега Сенюка.

Також він зазначив, що впровадження Skype-прийому громадян не тільки покращить особистий контакт людей із керівництвом органів військової прокуратури, а й суттєво здешевить саму процедуру та зекономить час, адже не треба буде витрачати час на дорогу до прокуратури.

Читайте також: Будні львівських «шерлоків»: чим займаються детективи НАБУ

Для консультації через Skype громадянину необхідно буде попередньо записатись на конкретний день та час прийому за номером (032) 233-00-94. Опісля, вийти в режимі Skype-зв'язку за логіном [email protected].

«До прикладу, торік військові прокурори регіону на особистому прийомі прийняли 161 громадянина. Але, впевнений, що за допомогою Skype-зв'язку таких прийомів побільшає», – додав також він.

Особи поважного віку, які не мають можливості скористатися інтернет-зв’язком, можуть звернутися до прокуратури гарнізону у своїй області, де їм допоможуть спершу записатися на онлайн-прийом і згодом уже сконтактуватися з прокуратурою регіону.

Нагадаємо, у Львові в управлінні юстиції громадян консультуватимуть через Skype.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!