Політична реклама

Львів'яни зможуть користуватися мобільним перекладачем

1547 0
Для українських користувачів iPhone Яндекс створив особистого перекладача.

Яндекс.Переклад для iPhone вміє перекладати слова та фрази з дванадцяти мов українською та навпаки. Інтерфейс програми доступний українською, російською та англійською мовами. Її буде встановлено автоматично відповідно до мови у смартфоні користувача.

Програма перекладає не лише окремі слова, а й цілі тексти — до 10 тисяч знаків. З її допомогою можна прочитати лист незнайомою мовою або іноземну статтю. 

Для того, щоб користувач міг швидко набрати текст на мобільному, у програмі є підказки. Паралельно до введення слів і фраз з'являється переклад: програма працює, як перекладач-синхроніст. Єдине, що їй потрібно — це мобільний інтернет. Уже здійснені переклади можна ререглянути і без підключення до мережі.

У мобільній програмі використовується та ж технологія статистичного машинного перекладу, що й на translate.yandex.ua. Вона спирається не на правила та словники, а на живу мову. Це дозволяє сервісу постійно поповнювати свій словниковий запас.

Яндекс.Переклад володіє англійською, болгарською, іспанською, італійською, німецькою, польською, російською, румунською, сербською, турецькою, українською, французькою та чеською мовами.

Завантажити програму Яндекс.Переклад можна в AppStore.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!