Львів’яни зможуть літати до Тель-Авіва прямими рейсами і взимку

2325 1
Прямі авіарейси Львів – Тель-Авів – Львів будуть здійснюватись і в зимовий період. Про це повідомила прес-служба почесного консульства Держави Ізраїль у західному регіоні України з посиланням на Міжнародні авіалінії України (МАУ).
фото: money-planet.com.ua; vsitury.com.ua

фото: money-planet.com.ua; vsitury.com.ua

Зокрема, МАУ повідомили, що планують залишити на зимовий період два рейси в тиждень сполученням Львів - Тель-Авів - Львів,  як це попередньо було заплановано на літо.

«Якщо авіаперевізник продовжує на зимовий період рейс, попередньо запроваджений лише на літні місяці, це свідчить про хороші перспективи  розвитку даного напрямку», – зазначив почесний консул Ізраїлю у західному регіоні України Олег Вишняков.

Зараз також обговорюється питання між туроператорами Ізраїлю та України щодо організації оздоровчих турів для ізраїльтян у Трускавець, Сваляву та Моршин, додав Олег Вишняков, пише zaxid.net.

Нагадаємо, що з 20 травня авіакомпанія МАУ запустила регулярний прямий рейс Львів – Тель-Авів – Львів. Польоти відбуваються два рази на тиждень з міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
12 Серпня, 2015 12:21
Андрій Зашибісь... Пустіть нормальні лоукости до Львова... А то цей монополіст МАУ знищує будь-яке бажання літати...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!