Львів’яни зможуть їхати залізницею до Харкова із власним авто

2021 0
«Укрзалізниця» з липня призначила курсування вагонів-автомобілевозів у складі поїздів № 113/114 Харків – Мукачеве або № 115/116 Харків – Івано-Франківськ та № 269/270 Харків – Одеса. У західному напряму вагон-автомобілевоз курсує до станції Львів. Про це повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».
фото: fotohay.com.ua

фото: fotohay.com.ua

Так, вагон-автомобілевоз у складі поїзда № 113/114 Харків – Мукачеве або № 115/116 Харків-Івано-Франківськ, що курсує до станції Львів, відправлятиметься з Харкова з 1 липня по п’ятницях о 18:48 та прибуватиме до Львова по суботах о 8:25. Зворотно зі Львова вирушатиме з 2 липня по суботах о 18:00 та прибуватиме до Харкова по неділях о 08:02.

Вагон-автомобілевоз у складі поїзда № 269/270 Харків – Одеса відправлятиметься з Харкова з 4 липня по понеділках та середах о 16:13 та прибуватиме до Одеси наступної доби о 09:18. Зворотно з Одеси відправлятиметься з 5 червня по вівторках та четвергах о 15:22 та прибуватиме на кінцеву зупинку наступної доби о 8:18.

Оформити перевезення автомобіля та отримати його на місці призначення пасажири можуть у багажних відділеннях вокзалів щоденно з 8:00 до 17:00. Оформити перевезення автівки та придбати квитки для пасажирів, які її супроводжують, можна одразу в обох напрямках. Вартість перевезення автомобіля залежить від його ваги та дальності поїздки. Зазвичай ціна за перевезення нараховується за наступною формулою: 450 грн за кожну тонну ваги авта + певна сума за документацію (150-550 грн, залежно від відстані).

Як вже повідомляло Tvoemisto.tv раніше, львів’яни також можуть доправити автівки залізницею до Одеси, Дніпра, Києва та Ужгорода.

Нагадаємо, у зв’язку з виконанням ремонтних робіт внесено зміни в розклад руху на Львівської магістралі.

Додамо, вагон-автомобілевоз – це вагон, у якому передбачені спеціальні засоби для кріплення автомобіля, а також система охорони. Його місткість 4-8 автомобілів залежно від габаритів.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!