Львів'яни зможуть обміняти квитки на трамваї і тролейбуси, але за новою ціною

3690 0
У четвер вартість проїзду у громадському транспорті Львова зросте до 10 гривень.
Фото: Адміністратор 1580_Львів

Фото: Адміністратор 1580_Львів

У четвер, 27 травня, у Львові підвищать вартість проїзду у громадському транспорті до 10 гривень. Ціна буде однаковою як для автотранспорту, так і для електротранспорту, але квиток в електротранспорті коштуватиме 10 грн у водія, 9 гривень у кіоску і 8 грн 50 копійок – буде вартість при купівлі квитка через електронні сервіси. 

Вартість разового квитка на проїзд у електротранспорті для студентів становитиме 5 гривень, якщо купувати квиток у водія. Вартість при купівлі квитка через електронні сервіси для студентів буде 4 гривні.  

Сьогодні львів'яни почали скаржитися Tvoemisto.tv, що у Львові досі продають квитки за старою ціною, і що у кіосках про здорожчання не чули. 

«Учора купувала в кіоску, працівниця навіть не чула про підвищення, завезли, каже, 2 тисячі талонів, можете спокійно 10 брати. Питання, що робити з невикористаними? Ніде ані оголошень, водії вмикають робота, який повідомляє про режим спецперевезень, усе, як завжди, так по-львівськи...», – написала читачка Божена Антоняк.

Після звернень Tvoemisto.tv у пресслужбі міської ради, у «Львівелектротрансі» повідомили, що проїзні квитки можна буде обміняти до 10 червня, але із доплатою у різниці.

«Обмін дійсних проїзних документів на нові триватиме до 10 червня, за адресою – м. Львів, вул. Сахарова, 2, у відділі зборів ЛКП «Львівелектротранс» на першому поверсі та у квитковому кіоску на вулиці Княгині Ольги (кінцева трамвайного маршруту № 3). Обміняти можна старі квитки, придбані раніше, на квитки за новою вартістю з доплатою різниці», – йдеться у повідомленні.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!