Політична реклама

Львів'яни зможуть отримати багаторазові шенгенські візи в Чеському консульстві

2456 0
Посольство Чехії в Україні з 22 травня почне видавати громадянам, що їдуть за кордон з туристичною або оздоровчою метою, шенгенські візи для багаторазового в'їзду.

Шенгенська багаторазова віза з метою туризму і лікування може бути видана за умови, що заявник доведе або обгрунтує намір часто і регулярно подорожувати, або у випадках, коли заявник доведе свою бездоганність і надійність, зокрема тим, що попередні шенгенські візи використовував згідно з правилами, - повідомляється на офіційному сайті Генерального Консульства Чеської республіки у Львові.

При цьому заявник на багаторазову візу при подачі заяви повинен довести, що минулого йому видали мінімум дві одноразові шенгенські (мають бути надані копії цих віз), які він використовував за призначенням.

Термін даної візи становитиме один рік, наступної - два роки.

Генеральне консульство Чехії у Львові з 1 травня розпочало видавати короткострокові шенгенські візи для поїздки до Франції громадянам України, які проживають у Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській областях.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!