Львів’яни зможуть отримати онлайн понад 250 послуг

1588 0
У міськраді Львова обіцяють скоро оновити «Портал мешканця».
Фото: articulosit.wordpress.com

Фото: articulosit.wordpress.com

Цього року у Львові мають оновити та модернізувати «Портал мешканця», що працює від 2015 року у вигляді особистого кабінету мешканця. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповів заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

Читайте також: Львів у смартфоні. Які послуги доступні мешканцям міста онлайн. Перелік

Зараз через кабінет можна онлайн замовити послуги в ЛМР, зареєструвати електронне звернення, записатися на прийом до посадовця, замовити довідку про несудимість та довідку про доходи, отримати дозвіл на встановлення автономного опалення тощо.

Після оновлення, каже Андрій Москаленко, портал об’єднає в собі понад 250 послуг та сервісів, серед яких, наприклад, реєстрація місця проживання, реєстрація фізичної особи підприємця, приватизація, присвоєння поштових адрес, видача довідок, надання дозволів, реєстрація декларацій тощо. Буде значно спрощена реєстрація особистого кабінету, зокрема через соціальні мережі.

Окрім того, онлайн-портал дозволить львів’янам вирішувати адміністративні, комунальні, медичні та освітні питання онлайн, а завдяки інтеграції на сайті Masterpass — сплачувати послуги в один клік.

Читайте також: Без черг та в зручний час. 7 електронних сервісів, що полегшать львів'янам життя

«Ми оновлюємо Кабінет мешканця. Це буде складніший великий проєкт — головний інтегратор. Але якщо подивитись в простішому форматі, то він працює через кабінети ЦНАПу, що ми запустили цього року», — каже Андрій Москаленко.

Передумовою створення порталу стало опитування мешканців, що показало, найбільше львів’яни хочуть отримувати адміністративні, медичні та освітні послуги онлайн. Серед обов’язкових елементів онлайн-порталу респонденти відзначили, у першу чергу, можливість зручної оплати онлайн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!