Львів'яни зможуть дізнатись онлайн, які рекламні вивіски в місті законні

2008 0
ЛКП «Міський центр інформаційних технологій» випустив оновлення для геопорталу міста. Відтепер в режимі онлайн львів’яни зможуть побачити всі рекламні об’єкти, що отримали дозвіл від міста, а також ставки податку для об’єктів нежитлової нерухомості.
Фото: Ірина Роговик

Фото: Ірина Роговик

Розробники додали два нові шари для онлайн-перегляду геопорталу: зонування міста відповідно до ставки податку на нежитлову нерухомість та рекламні об’єкти, що мають дозвіл від міста на встановлення, інформують у прес-службі Львівської міської ради. 

Читайте також: Право на смак. Які вивіски приберуть з фасадів Львова. Фото 

У ЛКП «Міський центр ІТ» зазначають – на карті розміщені лише ті рекламні об’єкти (зовнішня реклама, білборди, сітілайти, вивіски), що отримали дозвіл від Львівської міської ради на встановлення. Також можна побачити інформацію про те, чий це об’єкт.

«Таким чином будь-хто може онлайн перевірити, яка реклама встановлена з дотриманням усіх процедур, а яка ні», – наголошують в ЛКП «Міський центр інформаційних технологій».

Читайте також: Як замінити товар, який не «говорить» українською

«Згідно з ухвалою Львівської міської ради № 664 від 14.07.2011, є три зони ставки податку для об’єктів нежитлової нерухомості, що перебувають у власності фізичних та юридичних осіб. На порталі ці зони прив’язані географічно, є можливість вибирати ті зони, які потрібно переглянути. Людина може поглянути на карту, визначити, в якій зоні знаходиться її магазин, офіс тощо – і зрозуміти, яка ставка податку прив’язана до цієї нерухомості», – пояснив керівник сектору геоінформаційних систем ЛКП «Міський центр ІТ» Максим Морус.

Нещодавно до порталу додали ще одну історичну мапу – Plan miasta Lwowa, 1931р.

Переглянути геопортал можна тут

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!