Львів'яни зможуть подивитися лекцію Мішеля Терещенка онлайн

1852 0
27 січня у Львівській бізнес-школі УКУ відбудеться лекція Мішеля Терещенка, мера міста Глухів. Тема зустрічі «Соціальна відповідальність бізнесу: як перетворить провінційне місто в кейс для всієї країни?». Переглянути онлайн-трансляцію зустрічі можна буде на Tvoemisto.tv.
фото: lvbs.com.ua

фото: lvbs.com.ua

Мішель Терещенко – підприємець, уродженець Франції, нащадок відомого аристократичного роду Терещенків, перших цукроварів України і меценатів, мер м. Глухів.

Час проведення – 27 січня, 18:00-19:30 год.

Місце проведення – Львівська бізнес-школа УКУ, лекторіум, вул. Козельницька, 2а.

Мова зустрічі англійська. Вхід вільний за умови попередньо реєстрації і підтвердження реєстрації зі сторони організаторів (не раніше 27 січня, 10:00 год).

Переглянути трансляцію лекції онлайн можна буде на Tvoemisto.tv з посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/. Початок о 18:00.

Тези зустрічі:

Глухів: як перетворить провінційне місто в кейс для всієї країни

Соціальна відповідальність бізнесу: роль підприємців у суспільному оновленні

Європейські цінності в Україні – наші перспективи у глобальному масштабі  

Традиції підприємництва і меценацтва в Україні – чому Терещенки стали успішними?

«Ми сподіваємося перетворити Глухів в один з найуспішніших міст України, яким він був за часів моїх предків. У мене немає політичних амбіцій. У мене є тільки девіз моєї сім'ї – прагнення до суспільної користі», – Мішель Терещенко.

Контактна особа: Вероніка Саврук, [email protected], 067 67 56 608

Довідка. Мішель Терещенко підприємець, уродженець Франції, нащадок відомого аристократичного роду Терещенків, перших цукроварів України і меценатів, мер м. Глухів. Мішель закінчив бізнес-школу. У 1981–1990 роках жив у США. Служив офіцером підводного флоту ВМС США. У 1994 вперше відвідав Україну як турист.

З 2003 живе у Глухові й Києві. Заснував Фундацію спадщини Терещенків, завданням якої є підтримка поточної діяльності в будинках, які побудували Терещенки в Києві та Глухові більше 100 років тому. Мішель Терещенко планує й надалі розвивати свій бізнес у Глухові, де кілька століть жили його пращури, а також усіляко підтримувати це місто. Працює у нішевому бізнесу – у Глухові є офіси, де працюють з льоном, у Кіровограді – з медом.

21 березня 2015 року Президент Петро Порошенко вручив Мішелю Терещенко паспорт громадянина України. 25 жовтня 2015 року, під час місцевих виборів, сенсаційно набрав більш ніж 60% голосів виборців Глухова, ставши міським головою. Прадіда Мішеля Ніколу Терещенка кілька разів обирали міським головою Глухова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!