Політична реклама

Львів'яни зможуть поскаржитись на корупціонерів

1317 0
Під час прямої телефонної лінії можна буде поскаржитись на недобросовісних чиновників та дізнатися як їх контролювати.

Пряма телефонна лінія «Суспільство проти корупції» буде проводитись з 10:00 до 12:00 год 12 лютого в Управлінні Головдержслужби України у Львівській області.

За інформацією прес-служби ЛМР, у прямій телефонній лінії візьмуть участь представники обласних управлінь Міністерства внутрішніх справ, Державної податкової служби України, Служби безпеки України та Львівської обласної прокуратури.

Під час телефонної лінії можна отримати інформацію щодо форм та методів здійснення контролю за діяльністю посадових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування щодо виконання ЗУ «Про державну службу», «Про службу в органах місцевого самоврядування» та подати скарги на протиправні дії чи бездіяльність посадових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування, що мають ознаки корупції.

Телефон прямої телефонної лінії – (032) 235-72-83.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!