Політична реклама

Львів'яни зможуть поскаржитись на посадовців-корупціонерів

1483 0
Відтепер мешканці Львова та області можуть централізовано повідомляти про злочинні дії та правопорушення посадовців. Громадська ініціатива "Автосотня" та громадське формування "Рабів до раю не пускають" відкривають Люстраційну приймальню за адресою: вул. Коперника, 46.

Як повідомив керівник громадського формування Іван Спринський, рішення про відкриття приймальні було прийнято після ротаційних змін та спроб політичного впливу на діяльність Люстраційного комітету на території області, пише ZAXID.NET.

Приводом для створення приймальні стала соціальна затребуваність у якісній перевірці відповідності та атестації посадовців з так би мовити "старої" влади.

"Тисячі наших співгромадян прагнуть змін у владі та розуміння, чи можуть ті чи інші чиновники займати відповідні посади. Крім того, для повноцінної діяльності люстраційних органів потрібно не лише використовувати вже оприлюднену інформацію, але й узяти до уваги і звернення громадян про ті чи інші корупційні чи злочинні вчинки посадових осіб", - зазначив Іван Спринський.

"Ми не беремо на себе роль осудного органу, а збираємо інформацію, яку передамо відповідним органам та інституціям", - додав активіст.

Інформацію та свідчення ймовірних правопорушень та зловживань владою чиновниками просять передавати у Люстраційну приймальню за адресою: вул. Коперника, 46, або ж надсилати на електронну адресу: [email protected]


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!