Львів’ян запрошують на лекцію, що допоможе зрозуміти Донбас

1720 0
У Львові відбудеться лекція найбільш цитованого в Україні дослідника Донбасу, американського професора Гіроакі Куромії "Еніґма Донбасу: як зрозуміти його минуле й сучасне". Послухати лекцію охочі зможуть вже 16 червня.
Фото: lvivcenter.org

Фото: lvivcenter.org

Цей виступ відкриє лекційно-дискусійну програму про Донбас "Донкульт", участь в якій візьме більше 20 науковців з Німеччини, США, України, Польщі, Австрії та Канади. Лекція відбудеться у Великій сесійній залі Львівської міської ради о 16.00. 

Гіроакі Куромія – професор історії Університету Індіани, США. Фахівець із радянської історії, зокрема сталінських часів. Дев’ять років працював в архівах України і Росії, досліджуючи розсекречені матеріали з історії Донбасу. Його монографія "Свобода і терор у Донбасі: українсько-російське прикордоння, 1870–1990-і роки" є критичним поглядом на модерну історію України і Росії.

Нагадаємо, на лекції, розмови та дискусії запрошують усіх охочих. Вхід - вільний.

Детальніше ознайомитися зі спікерами, локаціями та програмою заходу можна за посиланням.

Опублікувала: Оксана Матійків


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!