Львів’яни зможуть пройти безкоштовні тести на ВІЛ/СНІД

4016 0
Львів приєднався до всеукраїнської акції боротьби з ВІЛ/СНІД «Не дай СНІДу шанс!». У її межах в суботу, 22 листопада, кожен охочий українець зможе пройти безкоштовне тестування на ВІЛ. У Львові це можна буде зробити на території ТЦ King Cross Leopolis (Сокільники) з 14:00 до 18:00.
Фото: tribune.com.pk

Фото: tribune.com.pk

Також можна буде анонімно проконсультуватись та отримати результати тесту за 15 хвилин, пише ZAXID.NET.

«Якщо ми раніше думали, що це маргінальні прошарки суспільства мають проблеми, дотичні до цього захворювання, то, на жаль, сьогодні, ВІЛ/СНІД потрапляє в соціально благополучні сім’ї», – розповів заступник начальника медичного управління департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Голдун.

Під час акції розповсюджуватимуть інформаційні листівки, презервативи, а фахівці надаватимуть кваліфіковані відповіді з питань ВІЛ/СНІД.

Читайте також: На Львівщині побільшало випадків зараження гепатитом: Як вберегтися?


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!