Політична реклама

Львів'яни зможуть стати режисерами улюблених фільмів

1385 0
У неділю 13 жовтня о 19:00 в кінотеатрі «Сокіл» відбудется показ римейків відомих фільмів в рамках проекту «Перший львівський шведінг – 2»

Шведінг – це конкурс коротких кінорімейків. Командам потрібно перезняти сцени з відомого фільму та вкласти всю суть у 5 хв. Переможця оберуть глядачі під час показу робіт у неділю, 13 жовтня, інформує прес-служба Львівської міськради.

Організатори проекту пропонують цікаві та нетипові вихідні для львів'ян.

Спочатку потрібно вибрати фільм, впізнаваний та відомй, і зареєструвати його  в телефонному режимі, або ж у групі http://vk.com/movie_park. Потім варто  зібрати команду з однодумців та сформувати власну знімальну групу. Жодних обмежень як на кількість, так і на специфіку техніки. Сучасні технології дозволяють знімати хороше відео навіть на телефони.

Коли вже зібрано команду та обрано фільм, вам потрібно в п’ятницю 11 жовтня о 20.00 прийти на зустріч в антикафе, та отримати додаткові завдання.

Повний етап знімального процесу від сценарію до готового фільму мусить бути проведений за 40 годин. Після закінчення роботи її треба надіслати на пошту [email protected], до 13.00 неділі 13 жовтня.

13 жовтня о 19.00 в кінотеатрі «Сокіл» (вул. Володимира Великого, 14а) буде показ уже зроблених рімейків, переможця оберуть глядачі.

Участь: 20 грн. з команди.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!