Політична реклама

Львів’яни зможуть стежити за маршрутками зі своїх смартфонів

16912 2
Невдовзі львів’яни зможуть відслідковувати на своїх смартфонах рух автобусів на маршрутах, які обслуговує АТП-1. Дані з GPS-трекерів маршрутів АПТ-1 синхронізують з мобільним додатком EasyWay, який вже є розроблений.

Про це повідомив tvoemisto.tv начальник відділу транспортної логістики АТП-1 Віталій Пітула. Наразі у додатку можна відслідковувати онлайн рух лише двох маршрутів у Львові - №3А та №13.

За словами Віталія Пітули, додаток доповнять новими даними орієнтовно через два-три тижні. Також він зазначив, що GPS-дані руху транспорту можна переглянути на сайті АТП-1 через браузер смартфону.

Наразі через інтернет на сайт АТП-1 можна відслідковувати рух маршрутів 2А,3А, 10, 16, 20, 32, 37, 45. Поки що недоступними залишаються дані маршрутів: 1А, 4А, 5А, 6А,9, 28, 29, 46. Інформацію по них планували оприлюднити ще у квітні, однак з технічних причин їх поки немає на сайті, - повідомив Віталій Пітула. Уже наступного тижня на сайті АТП відкриють інформацію про чотири з цих маршрутів: 1А, 4А, 5А, і 46.  

Що ж до додатку для смартфонів від EasyWay, сервіс пропонує перелік актуальних маршрутів із відображенням на карті у 50 містах України, серед яких і Львів. Також додаток допомагає складати маршрут і відображає дані GPS-трекінгу громадського транспорту.


Читайте також:
2 Липня, 2014 15:08
Михайло Нажаль нема під Windows Phone :(
31 Травня, 2014 12:58
Юрій Як на мене єдиний маршрут на який 100% треба ЖПС то це маршрут № 18. Там взагалі їздять як хочуть і їздять вони десь до 20,30. Після пів девятої ти ні з Личаківської на Левандівку ні з Левандівки не виїдеш((((
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!