Львів’яни зможуть замовляти найпопулярнішу довідку через інтернет

6134 0
У Львові працюють над тим, аби довідку про склад сім’ї (Ф-2) можна було отримати через інтернет. Про це Tvoemisto.tv повідомив Тимофій Александронець, начальник управління інформаційних технологій Львівської міської ради.
фото: rdob-blog.ucoz.ua, frg.ucoz.ua

фото: rdob-blog.ucoz.ua, frg.ucoz.ua

За словами Тимофія Александронця, заплановано, що вже від жовтня таку довідку зможуть отримати через «Особистий кабінет мешканця» усі ті, хто зареєстрований в системі.

Читайте також: 10 онлайн-сервісів, корисних кожному львів'янину

Зараз завдяки впровадженню «Особистого кабінету львів’янина» можна отримати такі послуги: завірені копії (витягів) ухвал міської ради, рішень виконавчого комітету, розпоряджень міського голови та довідок про перебування на квартирному та кооперативному обліках від Львівської міської ради; довідки про несудимість від ГУ МВС у Львівській області; а також довідки про доходи від ГУ ДФС у Львівській області. Уже невдовзі цей список буде розширено. Із жовтня планують надавати ще 8 послуг.

Нагадаємо, у червні Львівська міська рада презентувала інтернет-портал «Особистий кабінет мешканця», який надає онлайн-доступ до адміністративних послуг та електронних сервісів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!