Львівський ветеран Ігор Галушка здобув золото на «Іграх Нескорених»

2053 0
«Save Mariupol» – побачив сьогодні весь світ, коли ветеран Національної гвардії України піднявся на п‘єдестал за своєю золотою медаллю.
фото: Invictus Games: Team Ukraine

фото: Invictus Games: Team Ukraine

Львів’янин Ігор Галушка переміг у веслуванні на тренажері на «Іграх Нескорених». «Save Mariupol» – побачив сьогодні весь світ, коли ветеран Національної гвардії України піднявся на п‘єдестал за своєю золотою медаллю. Про це повідомили на офіційній сторінці змашань у Фейсбуку.

«Мої побратими зараз воюють в Маріуполі в оточенні, без достатньої кількості провізії та боєприпасів. Вони захищають українську землю там і саме завдяки їхній мужності та силі, я можу боротися тут! Вони дають мені силу!», – каже він.

Читайте також: На війні за Україну загинув львів'янин, спортсмен Дмитро Сидорук

Ще один львів’янин Віктор Легкодух здобув вже другу медаль на «Іграх Нескорених». Цього разу – «срібло» у греблі на тренажері на 4 хвилини у своїй категорії. Із результатом у 807 метрів спортсмен сьогодні перевершив свій власний кращий результат на 3 метри.

Додамо, що у Гаазі (Нідерланди) тривають «Ігри Нескорених» – міжнародні спортивні змагання, участь у яких беруть поранені військовослужбовці та пов'язані з ними ветерани у різних видах спорту. Українських спортсменів зустрічали з гучними оваціями на старті змагань. Захоплення спортсменами викликано найперше тим, що більшість членів команди прибули безпосередньо з передової.

Нагадаємо, уже в перший день змагань українська команда вже завоювала першу медаль. Родіон Сітдіков виборов золото у штовханні ядра з результатом 9,46 м. А вчора львів’янин Віктор Легкодух на «Іграх Нескорених» виборов «золото» для України у штовханні ядра, а чоловіча збірна зі стрільби з лука у складі львів’ян Дмитра Афанасьєва, Сергія Калитюка та Василя Стуженка з Кривого Рогу стала срібним призером у чоловічих командних змаганнях.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!