Львів’яни звертатимуться в архітектурно-будівельну інспекцію онлайн

1489 0
Державна архітектурно-будівельна інспекція України (ДАБІ) відкриває нові можливості для комунікації між громадянами та державними службовцями, повідомляють у прес-службі установи. Відтепер кожен за допомогою спеціальної електронної форми може звернутися персонально до будь-якого керівника структурного підрозділу Інспекції, оперативно отримати офіційну відповідь та реакцію ДАБІ з метою усунення проблеми.
tgs-m.ru

tgs-m.ru

Для того, щоб звернутися до посадовця ДАБІ необхідно зайти на офіційний сайт Інспекції в розділ «Написати звернення». Вказавши прізвище, ім’я, по-батькові, телефон та електронну адресу, громадянин зможе написати звернення і за бажанням зробити його публічним (тобто таким, що відображатиметься на сайті у відкритому доступі). В стислий термін заявник на свою електронну пошту отримає офіційну відповідь за підписом керівника структурного підрозділу, до якого він звертався. Якщо звернення є публічним, відповідь також буде розміщена на сайті ДАБІ. Водночас Інспекція у відповідь на звернення вживатиме усіх заходів в межах власних повноважень для вирішення проблемних питань, з якими звертаються громадяни.Про це повідомляє Державна архітектурно-будівельна інспекція України. 

«Нова система звернень вже протестована і довела свою ефективність - розповів голова ДАБІ України Максим Мартинюк. – Буквально за тиждень на моє ім’я надійшло близько 20 звернень. Кожне з них в онлайн-режимі я отримую на електронну пошту. Тому усі звернення розглядаються невідкладно і, відповідно, ми робимо усе можливе, щоб вирішити проблеми, з якими звертаються до нас люди».

За словами Максима Мартинюка, розпочатий діалог за допомогою сучасних комунікаційних можливостей покликаний прискорити розв’язання проблемних питань у сфері будівництва.

ТЕГИ: ДАБІ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!