Політична реклама

Львів'яни звертаються по допомогу в міліцію, а не в райадміністрації

1259 0
Про неординарні ситуації львів’яни інформують правоохоронні органи, дзвінки у координаційні штаби при районних адміністраціях вже не надходять.

Однак, патрулювання міста вночі спільно з правоохоронцями ще триває, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Активність мешканців, які виявляють бажання патрулювати місто вночі, зменшується. Цієї ночі в районі патрулювало 79 осіб, з яких 13 працівників міліції. Було залучено 7 автопатрулів та 3 міліцейські патрулі. Неординарних ситуацій в районі не було. З телефонних дзвінків у районній адміністрації не зафіксовано жодного, мешканці звертаються на 102», - розповіла Ірина Маруняк, голова Сихівської районної адміністрації.

«Загалом вночі у Шевченківському районі обхід проводили по 9 маршрутах спільно з працівниками МВС. Також були задіяні 3 машини патрульно-постової служби та активісти автопатруля. Окрім цього участь в охороні правопорядку в районі брали велопатрульні групи. Загалом велосипедистів було 6 осіб. Ніч пройшла без надзвичайних ситуацій», - зазначив Олександр Удовенко, голова Шевченківської районної адміністрації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!