Львів’янин став абсолютним чемпіоном світу з бодібілдингу

4807 0
Культурист зі Львова Андрій Кухарчук став абсолютним чемпіоном світу з класичного бодібілдингу. Спортсмен виступав у категорії «понад 180 см». Це одна з найвищих нагород, здобутих українськими бодибілдерами на міжнародних турнірах.
Фото з сайту kulturizm.info

Фото з сайту kulturizm.info

Змагання відбувалися цими вихідними в Іспанії у Ла-Нусіі. Турнір пройшов під егідою федерації IFBB, пише Kulturizm.info.

Нагадаємо, кілька тижнів тому спортсмен побував на Чемпіонаті світу у Бразилії. Там Андрій Кухарчук у своїй категорії до 95 кг впритул наблизився до першої сходинки та здобув «срібло».

З Іспанії нагороди привези й інші атлети. Так, Алла Семенова стала абсолютною чемпіонкою з фітнес-бікіні у категорії «до 172 см». У цій же категорії Євгенія Супрун здобула «золото». Таку ж нагороду у категорії меніс фізік до 178 см має Роман Погорєлов. Із бронзою додому повертається Сергій Горенков (класичний бодібілдинг «до 180 см»), Катерина Роземборска (фітнес бікіні «до 166 см» та Олег Мороз (менс фізік «до 181 см»).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!