Львів’янин Георгій Лукашев здобув друге «золото» на чемпіонаті України з плавання

1301 0
Він вирвав перемогу на останніх метрах запливу.
Фото зі сторінки Георгія Лукашева

Фото зі сторінки Георгія Лукашева

Львівський 17-річний спортсмен Георгій Лукашев здобув друге «золото» на Чемпіонаті України з плавання, який проходить у Дніпрі. Про це повідомили в НОК України у Львівській області. 

Читайте також: Двоє львівських плавців здобули золото і срібло на Чемпіонаті України

«Ні дня без «золота»! Відмінно виступає на чемпіонаті України з плавання, який цими днями проходить в Дніпрі, 17-річний львівський плавець Георгій Лукашев», – зазначили вони. 

Георгій став чемпіоном України на дистанції 400 метрів комплексним плаванням, вирвавши перемогу на останньому 50-метровому відрізку у плавця з Харківщини. 

Перед останніми 50 метрами Георгій поступався опоненту 0.56 секунди, а перед останньою стометрівкою взагалі 1.82 секунди. Але потужний фінішний спурт приніс перемогу львів’янину. 

Чемпіонат України з плавання стартував 3 грудня у Дніпрі. Збірну Львівщини представляють 9 спортсменів.

Читайте також: 19-річний важкоатлет з Львівщини встановив новий світовий рекорд

Нагадаємо, 3 грудня спортсмен пройшов дистанцію 200 метрів стилем батерфляй за 1:59:87. Він виборов титул чемпіона у перший змагальний день. Свого головного конкурента, дніпрянина Дениса Кесіля, який в результаті посів друге місце, львівський спортсмен випередив на мікроскопічні дві сотих секунди.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!