Майстер лір зі Львова пройшов у наступний етап «Голосу країни»

4116 0
Гордій Старух свої пісні виконує під власноруч створену ліру.
Фото: Голос країни. Перезавантаження

Фото: Голос країни. Перезавантаження

Львів’янин Гордій Старух на музичному проєкті «Голос країни. Перезавантаження» 11 сезону пройшов етап батлів. Разом із ще однією учасницею Голосу Катею Субботовою вони заспівали пісню «Сreep». Проте пісня прозвучала незвично, а з оранжуванням самого Гордія Старуха.

Читайте також: Закоханий у ліру. Історія львів’янина, який може стати голосом країни

Таке поєднання у музиці та оригінальна інтерпретація відомої пісні підкорила суддів. Надя Дорофеєва зробила свій вибір на користь вокаліста Гордія Старуха.

Нагадаємо, на музичний проєкт «Голос країни. Перезавантаження» 11 сезону потрапив львівський музикант Гордій Старух. Йому вдалося успішно пройти етап сліпих прослуховувань із піснею «Дубе», яку він виконав на зробленій власноруч лірі. Чоловік потрапив до команди тренерки Наді Дорофєєвої. Інтерв’ю із 32-річним музикантом, який дивує своїм колоритним виконанням пісень, читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!