Львів’янин Олег Довгун у США змагатиметься за місце в рейтингу Всесвітньої боксерської асоціації

1061 0
Вже у своєму наступному бою він потенційно претендуватиме на титул WBA.

Львівський боксер Олег Довгун 13 листопада у Піттсбурзі боротиметься за перший значимий титул в професійній кар’єрі. Переможець поєдинку потрапить у ТОП-15 рейтингу Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), повідомляють у НОК України у Львівській області.

Читайте також: Львівські «динамівці» перемогли на відкритому кубку Львова з водного поло 

«Потенційно він зможе претендувати на чемпіонський титул WBA вже в своєму наступному бою», – зазначили на сторінці. 

Олег Довгун є 27-річним уродженцем Стебника на Львівщині. В бою за титул Північноамериканської боксерської асоціації (NABA) у вазі до 55,3 кг він зустрінеться з 34-річним американцем Гленном Дезурном.

До бою суперники підходять з такими показниками: Олег Довгун виграв усі проведені 12 поєдинків, 5 разів перемагав нокаутом, а Гленн Дезурн виграв 14 боїв, 10 нокаутів, при двох поразках та одній нічиїй.  

У відділенні НОК додають, що  перед тим, як у 2017 році розпочати профі-кар'єру в США, Олег Довгун успішно виступав на любительському ринзі. 

Читайте також: Олександр Усик став чемпіоном світу у суперважкій вазі

Нагадаємо, що 26 вересня українець Олександр Усик у Лондоні здобув перемогу над британцем Ентоні Джошуа і став чемпіоном світу у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO. 

Це був третій бій Усика у суперважкій вазі і його перший бій за титул чемпіона світу, а  Ентоні Джошуа захищав свої титули


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!