Політична реклама

Львів`янин Павло Табаков пройшов у наступний ефір "Голосу країни"

1704 2
У другому прямому ефірі телепроекту “Голос країни” (канал “1+1”) 25 березня 2012 року львівський співак Павло Табаков став лідером глядацького голосування та пройшов у наступний прямий ефір шоу.

Цієї неділі Павло Табаков виконав хіт з репертуару британського співака Стінга  Englishman In New York. До слова, за кулісами “Голосу країни” Табаков отримав прізвисько “український Стінг” – через зовнішню схожість із англійською музичною легендою.

 



26 березня на сцені "Голосу країни" виступали виконавці з команд Діани Арбеніної  (Денис Жупник, Олександр Онофрийчук, Рожден Анусі, Павло Табаков, Дмитро Селянський, Павло Смирнов) та Олександра Пономарьова (Кирил Туриченко, Оксана Комар, Яна Юдіна, Марія Яремчук, Галина Безрук, Роман Болдузев).

Павло Табаков і Олександр Онофрийчук отримали найбільшу кількість голосів глядачів у своїй команді. Найбільшу глядацьку підтримку у команді Олександра Пономарьова отримали Роман Болдузев і Марія Яремчук. 

Нагадаємо, в команді Олега Скрипки продовжує участь в проекті інший львів`янин Назар Савко.

Наступний прямий ефір "Голосу країни" диввіться у неділю о 20.15 на телеканалі «1+1». Голосуймо за львів’ян!

26 Березня, 2012 13:14
Оленка Відверто кажучи я не розумію чому Табаков так піариться. Ось вчора подивилась ефір і нчого особливого в ньому не знайшла. Звичайно Табаком це профі, але.... на проекті всі профі. А щодо того, щоб довести , що голос країни зі Львова, то я краще підтримаю справжнього українця Назара Савка.
26 Березня, 2012 12:46
українка Глядачів Західної України і українців загалом тримають на гачку кількома учасниками. Щоб ми активно голосували, а хтось заробляв грошики. І так буде до фіналу. А потім організатори заблокують смс-ки так, як це було з Матвієнко у попередньому конкурсі і виграє хтось, хто зневажає українську пісню, українську мову. На цей раз черга перемогти комусь із команди Валерії. Організатори вдавляться, але не пропустять українця до перемоги. Інакше не дозволили б так знущатися з українців і всього українського зайді ведучому, який приїхав з іншої країні і дозволяє собі такі зневажливі коментарі про українську вишиванку, українські прізвища, про наших співаків. У Росії його вже ніхто не потребує, так він тут прилаштувався.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!