Львів’янин пробіжить 200 км за добу, аби зібрати кошти на «жуль’єтку»

1204 0
Львів’яни можуть долучитись до збору коштів на спеціальний візок, за допомогою якого люди з інвалідністю можуть підкорювати гори.

Львів’янин Валерій Шипунов планує пробігти 200 км за добу, в межах чемпіонату з добового бігу, що відбудеться в Києві, зібравши таким чином кошти на спеціальний візок для людей з інвалідністю, повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Місто бар’єрів. Як почувається у Львові людина на візку

Валерій пропонує пробігти у футболці з логотипом компанії, яка перерахує 5 євро за кожен кілометр, який він пробіжить, на благодійний рахунок проекту On3wheels. Раніше львів’янин уже пробіг добовий марафон у 180 км у Стрийському парку. 

Компанія On3wheels збирає кошти на другу в Україні «жуль’єтку» — спеціальний візок для людей з інвалідністю, з допомогою якого вони можуть підніматися у гори. Завдяки благодійним акціям, On3wheels вже назбирали 2000 євро з необхідних 6000 євро. Тож львів’ян закликають долучитись до збору коштів. Охочих допомогти просять перерахувати кошти на рахунок:

Читайте також: Дівчина з інвалідністю підкорила гору Парашку

Найменування організації — ГО ОН3ВIЛС ГО

Код отримувача: 41 523 023

Код банку (МФО): 325 321

Назва банку: ЗАХIДНЕ ГРУ АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

Рахунок отримувача: 26 007 053 713 319

Номер картки ПриватБанку: 5169 3305 1184 0628 (Картка ключ підв’язана до рахунку ГО ОН3ВIЛС)

Призначення платежу: на «жульєтку»

 

Довідка

On3wheels — соціальний проект, який займається організацією походів в гори для людей з інвалідністю. За останні півтора року, ініціатори проекту провели 21 похід на найвищі точки українських Карпат за допомогою спеціального візка — «жульєтки». Наразі в Україні такий візок один. Так як кількість волонтерів і охочих піднятися в гори щоразу збільшується, команда On3wheels планує придбати другий спеціальний візок з електричним мотором.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!