Львів’янин продавав наркотики через інтернет і закладав їх у львівському парку

2679 0
27-річному львів’янину загрожує до восьми років тюрми.
Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

Під час патрулювання на вулиці Княгині Ольги у Львові співробітники управління патрульної поліції помітили чоловіка, який поводився підозріло. Патрульні під час поверхневої перевірки виявили у нього 35 згортків з речовиною схожою на наркотичний засіб «канабіс». Про це повідомили у ГУ Нацполіції у Львівській обалсті.

Читайте також: У Львові викрили подружжя, що організувало роботу салонів інтим-послуг

На місці події працювали слідчо-оперативна група, співробітники управління протидії наркозлочинності та інших служб поліції Львівщини. Як встановили правоохоронці, 27-річний львів’янин причетний до збуту наркотичних засобів через мережу Інтернет, після чого закладав згорстки у львівському парку («закладки» – це пакунки з наркотиками, які ховають у клумбах, під'їздах та інших місцях для збуту).

Читайте також: Львівського патрульного, який вимагав хабар, відсторонили від роботи

За фактом слідчі Франківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до восьми років.

Досудове розслідування триває.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!