Львів'янин пропонував патрульним хабаря для пересування містом у комендантську годину

1532 0
На місце викликали слідчо-оперативну групу. Тоді чоловік почав пропонувати більші суми, сподіваючись уникнути проблем.
фото: патрульна поліція львівської області

фото: патрульна поліція львівської області

Сьогодні, близько 1-ї години ночі, львівські патрульні зупинили автомобіль Chevrolet Aveo, водій якого пересувався містом в комендантську годину. Відповідних перепусток для цього водій та пасажир не мали. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Після чого 39-річний пасажир вийшов із автомобіля та почав натякати поліцейським, аби вони їх відпустили за винагороду. Чоловік почав пропонувати неправомірну вигоду поліцейським. На неодноразове попередження про кримінальну відповідальність він не реагував. Громадянин підійшов до службового автомобіля та поклав у салон гроші у сумі 400 гривень.

Читайте також: В Україні продовжили воєнний стан до 23 серпня

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу. Тоді чоловік почав пропонувати більші суми, сподіваючись уникнути проблем. Тепер йому загрожує відповідальність за ст. 369 (Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

Нагадаємо, що комендантська година на Львівщині встановлена з 23:00 до 5:00. У цей час заборонено перебування людей на вулицях та в інших громадських місцях. Винятки лише для мешканців зі спеціальними перепустками чи посвідченнями.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!