Львів’янин Сергій Верланов очолив Державну податкову службу

1974 0
Відповідне рішення сьогодні ухвалив Кабінет міністрів.
фото: Економічна правда

фото: Економічна правда

Сьогодні, 8 травня, Кабінет Міністрів України призначив Сергія Верланова головою Державної податкової служби на 5 років. Випробувальний термін триватиме місяць. Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів.

Нагадаємо, 23 квітня відбувся останній етап конкурсного відбору на очільника Державної податкової служби, за результатами якого перемогу здобув львівський адвокат Сергій Верланов.

Читайте також: ДФС дозволила замість касових апаратів використовувати смартфони і планшети

Сергій Верланов здобув вищу освіту у Львівському національному університеті імені Івана Франка: у 2003 році закінчив юридичний факультет за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію магістра права.

З 2000 до 2006 року працював юрисконсультом у низці приватних підприємств Львівської області. З 2005 року є адвокатом.

З 2008 до червня 2015 року працював у міжнародній мережі компаній PwC — одній із компаній «Великої четвірки». З 2015 і дотепер — співголова правового комітету Американської торговельної палати в Україні. Також з липня 2015 року до липня 2018 року обіймав посаду партнера у провідній юридичній фірмі Sayenko Kharenko.

11 листопада 2016 увійшов до складу Громадської ради доброчесності. 26 липня 2018 року призначений на посаду заступника Міністра фінансів України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!