Львів’янин Станіслав Горуна переміг у чемпіонаті Європи з карате

1346 0
Чемпіонат відбувся сьогодні, 22 травня, у Хорватії.
Фото: Фейсбук управління спортуЛМР

Фото: Фейсбук управління спортуЛМР

Львів’янин Станіслав Горуна переміг у чемпіонаті Європи з карате, який сьогодні, 22 травня, проходив у хорватському Поречі. Про це повідомляє у відділенні НОК у Львівській області.

Читайте також: Хто із львівських спортсменів може поїхати на Олімпійські ігри. Перелік

Станіслав Горуна переміг свого давнього суперника з Азербайджану, легендарного Рафаеля Агаєва - 5-разового чемпіона світу, 11-разового чемпіона Європи, переможця Всесвітніх та Європейських ігор. Бій завершився з рахунком - 3:1 на користь українця.

«Суперники дуже добре знають один одного, тому розпочали фінальний поєдинок обережно. Розв'язка настала на останній хвилині бою. Спершу, за 34 секунди до його завершення, один бал заробив Агаєв. Але вихованець Заслуженого тренера України, львів'янина Антона Нікуліна таки зумів вирвати вольову перемогу», – йдеться у повідомленні.

Додамо, Станіслав Горуна – український атлет в категорії куміте (до 75 кг) зі Львова. Йому 32 роки. Він є переможцем Всесвітніх ігор 2017 року та Європейських ігор 2019 року. Шестиразовий чемпіон України з карате. Заслужений майстер спорту міжнародного класу. Капітан української національної збірної України з карате.

Нагадаємо, що львів'янин Станіслав Горуна достроково здобув ліцензію на Олімпійські ігри, які відбуватимуться у Токіо впродовж  23 липня – 8 серпня цього року.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!