Львів'янин став бронзовим призером Чемпіонату світу

1553 0
Чемпіонат світу з лижних перегонів та біатлону відбувається у Швеції
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Львів'янин паралімпієць Павло Баль виборов бронзову медаль на Чемпіонаті світу з лижних перегонів та біатлону. Змагання проводять у Швеції. Участь у Чемпіонаті беруть спортсмени з 19 країн світу.

Джерело: голова Львівської ОВА Максим Козицький у Telegram

Павло Баль показав третій результат у перегонах на 18 кілометрів. Його випередили лише представники Канади та Італії. Змагання триватимуть до 29 січня. За медалі також боротиметься представник Львівщини Василь Кравчук. 

«Я задоволений результатом. Гонка непроста, довга дистанція, тому потрібно було докласти багато зусиль і правильно розподілити їх по дистанції. Вважаю, що з цим завданням я справився, надалі я старатимусь показати якнайкращий результат , щоб знову піднятися на п'єдестал», – зазначив Павло Баль у коментарі  Tvoemisto.tv.

Читайте також: Львів’янка здобула «бронзу» на міжнародному турнірі з карате

Зазначимо, що Павло Баль родом з Мостищини. До львівського обласного центру «Інваспорт» прийшов після високої ампутації кінцівок. Тут йому запропонували кілька видів спорту, однак обрав саме лижні перегони та біатлон. Тренується під керівництвом Богдана Добрянського.

Нагадаємо, що львів'яни Павло та Юлія Коростильові принесли українській збірній одразу дві золоті нагороди у Гран-прі з кулькової стрільби. Змагання проходять у хорватському Осієку.

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!