Львів'янин став почесним консулом Австрії

6139 0
Представником Австрії у Західній Україні став Маркіян Мальський, кандидат юридичних наук та очільник практики міжнародного арбітражу в австрійській юридичній компанії АО Arzinger.
фото: Zaxid.net

фото: Zaxid.net

Про це Маркіян Мальський повідомив на своїй сторінці у Facebook. Окрім того, Маркіян Мальський є позаштатним радником голови Львівської облдержадміністрації з питань зовнішньоекономічної діяльності, а також заступником голови Консультативної ради при прокуратурі Львівської області.

Читайте також: Львів’янка Каріна Айрапетян стала чемпіонкою світу з пара-карате

"Отримав екзекватуру про призначення мене Почесним консулом Республіки Австрія на території Львівської, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Тернопільської та Рівненської областей. Залишаючись адвокатом та партнером АО Arzinger, відтепер виконуватиму цю почесну місію. Австрія відіграє важливу роль у серцях мешканців Західної України, а напрямків для співпраці є безліч", – зауважив пан Мальський.

Читайте також: Польська письменниця отримала премію Конрада за роман про Львів

Додамо, що батько нового почесного консула Австрії – Маркіян Зіновійович Мальський – багаторічний декан факультету міжнародних відносин ЛНУ ім. Франка, був Надзвичайним і Повноважним Послом України в Республіці Польща з 2010 по 2014 рік. 

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!