Львів’янин та харків’янка стали віцечемпіонами світу з настільного тенісу

853 0
Чемпіонат серед паралімпійців триває в іспанській Андалусії.
ФОТО: УПРАВЛІННЯ СПОРТУ ЛЬВОВА

ФОТО: УПРАВЛІННЯ СПОРТУ ЛЬВОВА

Львів’янин Віктор Дідух та харків’янка Марина Литовченко стали віцечемпіонами світу серед паралімпійців. Чемпіонат з настільного тенісу проводиться в іспанській Андалусії.

Джерело: управління спорту Львова

Українські спортсмени дійшли до фіналу турніру в міксті, однак там у дуже напруженому поєдинку поступилися представникам Нідерландів – 2:3. На шляху до фіналу Дідух та Марина Литовченко перемогли суперників з Німеччини та Таїланду із рахунками 3:0 та 3:1.

Читайте також: Львів’яни вибороли чотири срібні медалі на чемпіонаті світу

«У таких непростий час дякуємо нашим ЗСУ та радіємо срібній медалі. До чемпіонату світу була дуже непроста підготовка, а суперники також дуже потужні. Попереду у мене індивідуальні змагання. Вони розпочнуться 10 листопада», – зазначив Віктор Дідух.

Нагадаємо, що у Львові завершився чемпіонат України з карате серед кадетів, юніорів та дорослих. Львівські спортсмени здобули 40 медалей різного ґатунку та посіли третє загальнокомандне місце.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!