Львів’янин Володимир В’ятрович склав присягу нардепа. Фото

2016 0
Він замінив у парламенті Ірину Луценко.
Фото: nashshevchenko.in.ua

Фото: nashshevchenko.in.ua

Львів’янин Володимир В’ятрович сьогодні, 3 грудня, склав у Верховній Раді присягу народного депутата. Про це ідеться на його фейсбук-сторінці.

«Виголосив нині з трибуни Верховної ради: "Присягаю на вірність Україні. Зобов'язуюсь усіма своїми діями боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо Вітчизни і добробут Українського народу. Присягаю додержуватися Конституції України та законів України, виконувати свої обов'язки в інтересах усіх співвітчизників". Моя присяга стала можливою, бо колись і сьогодні дотрималися своєї ті, хто присягав із зброєю в руках. Слава Україні!», – написав Володимир В’ятрович.

Ірина Геращенко/Фейсбук

Нагадаємо, новий нардеп від партії «Європейська солідарність» замінив у Раді Ірину Луценко, яка склала мандат за станом здоров’я. Перед Володимиром В’ятровичем у списку була Наталія Бойко, але вона відмовилась від мандату.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!