Львів’янин, якого батьки звинувачують у педофілії, каже про наклеп. Відео

19135 0
Віталій Пересада говорить, що батьки його дівчини погрожували йому раніше.
Фото з фейсбук-сторінки Віталія Пересади

Фото з фейсбук-сторінки Віталія Пересади

37-річний власник дитячої кіношколи Віталій Пересада, якого батьки 9-річної дівчинки звинувачують у розпусних діях щодо неповнолітньої, каже, що він став жертвою наклепу. Відеозвернення про це Віталій Пересада виклав на своїй фейсбук-сторінці.

За його словами, батьки його дівчини Юлії Молодої – старшої сестри дівчинки, у розпусних діях щодо якої його звинувачують – раніше вже погрожували йому фізичною розправою.

«Ми з Юлею не звертали уваги на ці слова і продовжували зустрічатись. Її батьки пообіцяли створити мені пекло на землі. Валентина Володимирівна (мама дівчат – ред.) пообіцяла, що зітре мене в порошок і зітре в порошок справу, якою я займаюсь – кіношколу для дітей і підлітків», – каже Віталій Пересада.

Віталій Пересада також звернувся до батьків учнів кіношколи з проханням не дати знищити її.

Нагадаємо, 21 серпня до Личаківського відділу поліції звернувся львів’янин, який повідомив, що його знайомий, 37-річний місцевий мешканець, вчиняв розпусні дії щодо його малолітньої дочки.

Читайте також: Розголос – шанс до покарання насилля. Історія 12-річного хлопчика у Львові

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом розбещення дитини. Правоохоронці проводять першочергові слідчі дії. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років. Триває досудове розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Валентина Молода на своїх сторінках у соцмережах розповідала, що Віталій Пересада майже рік зустрічався із її старшою донькою Юлією і що він показував паспорт, у якому було зазначено, що він Віталій Небесний (саме так він підписаний у фейсбуці – ред.) та що йому 27 років. Також Валентина Молода розповіла, що коли її старша донька вирішила піти жити до Віталія Пересади, її молодша 9-річна донька розповіла, що той до неї приставав.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!