Львів’янин здобув три золоті медалі на Чемпіонаті Світу з кульової стрільби

1586 0
Чемпіон Павло Коростильов навчається на другому курсі Львівського училища фізичної культури

Студент другого курсу Львівського училища фізичної культури Павло Коростильов здобув своє третє «золото» на Чемпіонаті світу-2017 з кульової стрільби серед юніорів. Змагання тривали впродовж 24–28 червня тривав у місті Зуль (Німеччина). Про це повідомляє сайт училища.

Цього  разу Павло не мав собі рівних у стрільбі зі спортивного пістолета на 25 м. Результат чемпіона 590 очок – це повторення юніорського рекорду світу. Загалом Павло Коростильов виборов на Чемпіонаті світу-2017 у Зулі три золоті, одну срібну і одну бронзову медалі.

У командній першості збірна команда України у складі Павла Коростильова, вінничанина Павла Крепостняка та Дениса Ворони з Івано-Франківська набрала четверту суму – 1729 очок. Перемогли індійські снайпери – 1733 пункти, друга – Корея (1732 очки), Китай – третій (1731).

Ірина Ладика

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!