Львів’янин здобув золото на «Іграх нескорених»

1671 0
Роман Панченко, який представляє Львівщину, переміг у змаганнях зі стрільби з лука у відповідній кваліфікаційній категорії.
ЛОДА

ЛОДА

Про це повіодмляє прес-служба Львівської ОДА. Це вже восьма за рахунком медаль у скарбничці національної збірної на міжнародних змаганнях «Ігри нескорених-2017» і четверта золота медаль.
 
Роман Панченко –  боєць 25-ї повітрянодесантної бригади Збройних сил України. Був тяжко поранений у бою під Красним Лиманом – пробиті печінка, селезінка, ушкоджений хребет. Переніс ряд складних операцій, після яких лишився прикутим до інвалідного візка. 
 
Довідка: Ігри нескорених  це міжнародні змагання у паралімпійському стилі. Змагання започатковані принцем Гаррі у 2014 році. Участь у них беруть поранені військковослужбовці та пов’язані з ними ветерани. Україна цього року вперше бере участь у цих маганнях. Цього року Ігри проходять у Торонто в Канаді. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!