У Львові затримали псевдомінувальника "Ашану"

5086 0
Сьогодні, 29 грудня, о 08:15 міліцію повідомили про замінування торгово-розважального центру King Cross Leopolis у Львові. На місце події виїхали міліціонери кінолог, вибухотехніки. Особу аноніма вже встановили і навіть затримали.
фото: deita.ru

фото: deita.ru

Наразі працівники міліції вже встановили особу аноніма, котрий повідомив про замінування комплексу. Ним виявився 27-річний львів’янин. Зараз проводяться усі необхідні слідчі заходи, розповів заступник начальника ГУМВС України у Львівській області – начальник кримінальної міліції Руслан Домніцак, інформує сайт міліції Львівщини.

"Затриманого допитують та встановлюють підстави для такого повідомлення", - додала начальник відділу зв'язків із громадськістю Світлана Добровольська. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження, пише ZAXID.NET.

Нагадаємо, що цими вихідними вже надходило подібне повідомлення прозамінування, яке виявилось також неправдивим.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!