У Львові відбудеться міжнародна фотовиставка

2129 0
12 серпня у Львові, в галереї відомого українського фотографа Василя Пилип’юка, відбудеться відкриття міжнародної фотовиставки. В основу виставки лягли фотографії відомих майстрів з усього світу та переможців різноманітних конкурсів.
фото: day.kyiv.ua

фото: day.kyiv.ua

Відкриття відбудеться 12 серпня о 17:00 у галереї Василя Пилип’юка, що на вул. Стецька, 3а. На виставці буде представлено фотографії переможців міжнародних фотосалонів Ukrainian Photo Awards, Photo Travel Awards, Kiev Photo Salon. До слова, членом журі Kiev Photo Salon був сам Василь Пилип’юк. Повідомляє прес-служба ЛМР.

У салонах взяли участь понад 1500 фотографів з 60 країн світу. На виставці будуть представлені фотографії відомих майстрів з різних куточків земної кулі, які фотографували в Азії, Африці, Центральній і Південній Америці, а також в Арктиці і в Антарктиці. І, звичайно ж, в Україні. Окрім цього відвідувачі зможуть переглянути друковану експозицію і слайд-шоу кращих фотографій, а а також поспілкуватися з фотографами і членами журі.

«Для мене велика честь виставляти роботи міжнародних авторів у галереї Василя Пилип’юка. Це буде мікс фоторобіт з декількох міжнародних салонів під патронатом трьох міжнародних організацій – це китайська, американська та французька організації. Буде представлено більше, ніж 50 робіт на різні тематики. Будуть кольорові, чорно-білі роботи, природа, тваринний світ, пейзажі, люди, фотожурналістика», - відзначив Олексій Анісімов, організатор міжнародних фотосалонів.

Підготувала Оксана Лісна


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!