Львовом курсуватиме "чудо кабріолет"

3004 0
У Львові запровадять екскурсії на автобусі великої місткості з аудіосупроводом. Таке рішення було прийнято під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради.
Фото: tripadvisor.com

Фото: tripadvisor.com

«Автобус великої місткості дозволить екскурсантам та відвідувачам міста комфортно оглянути місто, побачити всі найцікавіші об’єкти і почути цікаву інформацію про них на вибраній ними мові. Впровадження автобусів такого типу дозволить оглядати об’єкти туристичного зацікавлення, які зараз є мало відвідуваними. За відповідних погодних умов автобус функціонуватиме як кабріолет», – інформують у міськраді.

Курсувати такий автобус має у пішохідних зонах міста Львова. Такі автобуси функціонують у багатьох країнах світу: Австрії, Польщі, Німеччині та інших, додають ініціатори.

Як інформує ZAXID.NET, дозвіл на його впровадження отримало ТзОВ «Чудо Тур». Ця фірма вже реалізує у Львові такі проекти як "Чудо поїзд" та "Чудо бус". 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!