Львовом почали курсувати 10 нових автобусів «Електрон». Маршрут

5376 0
В АТП-1 розповіли, на якому маршруті курсують нові автобуси «Електрону».
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Як повідомив заступник директора АТП-1 Олександр Струтинський, від сьогодні, 10-го травня, нові низькопідлогові автобуси «Електрон» курсують на маршруті №46.

Читайте також: У робочий час на АТП-1 у Львові простоюють десятки автобусів. Директор заперечує

«Нещодавно нові автобуси «Електрон» вийшли на автобусні маршрути № 16 та № 3. Станом на сьогодні маршрут №3 повністю обслуговують нові автобуси – це 14 машин. На маршруті № 16 зараз курсує 8 «Електронів». І від сьогодні нові низькопідлогові «Електрони» курсують на маршруті № 46 – це 10 машин. У майбутньому плануємо, щоб маршрути №16 і №46 теж повністю обслуговували нові «Електрони», – цитує Олександра Струтинського прес-служба ЛМР.

Додамо, маршрут №46 курсує від проспекту Червоної Калини до вулиці Миколайчука.

Згідно з термінами, передбаченими в угоді, іншу частину автобусів мають передати АТП-1 до 31-го травня 2017-го року. Загалом підприємство має виготовити на замовлення міста 55 автобусів

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!