Політична реклама

Львовом на велосипедах проїдуть дівчата у вишиванках

2083 0
У суботу, 7 червня, у Львові відбудеться четвертий велопарад дівчат. Цьогоріч він проводитиметься у етно-стилі, тож організатори закликають роверисток одягнути вишиванки та віночки, а велосипеди прикрасити стрічками та квітами.

"Мета заходу – показати, що велосипед – вид транспорту, на якому зручно і швидко можна доїхати на роботу або на вечірку, і який є повноцінною альтернативою приватним авто, що їздити на велосипеді цікаво, приємно та корисно, і для цього необов’язково вдягати спеціальний спортивний одяг, якщо ви цього не хочете", – пояснюють організатори.

Дівчата стартують з вул. Університетської, далі по вул. Січових Стрільців – вул. Ак. Гнатюка – пр. Свободи – пр. Шевченка – вул. Герцена – вул. Кн. Романа – пл. Галицька – пр. Свободи – вул. Беринди – пл. Катедральна –пл. Ринок.

Після велопробігу та колективного фото для всіх охочих, в тому числі й хлопців, відбудеться велопікнік у парку ім. Франка. Велопарад відбудеться за будь-яких погодних умов, а велопікнік лише за відсутності дощу. 

Відео організаторів з минулорічного велопараду

Довідка:

Велопарад відбудеться у суботу, 7 червня. Почато збору об 11:00, старт о 12:00 без затримок. Збір на вул. Університетська, біля памятника І.Франка. Фініш: о 13:30, біля головного входу в Ратушу, колективне фото. Деталі: 063 357 85 84, [email protected] (Судковська Анастасія).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!